top of page
Zoeken

Koningsdag 2022

Bijgewerkt op: 17 apr. 2022

Rommel verkopen of struinen naar leuke spullen

Over bijna 2 weken is het dan eindelijk zover, een ouderwetse Koningsdag. Alles mag weer!

Ik word altijd zo vrolijk van Koningsdag, het begint de avond ervoor al, er hangt zo speciale sfeer in de stad. Vroeger werd ik al een paar dagen van te voren onrustig, geen idee waarom….maar misschien was het de keuzestress want tja; Wat ga ik doen en met wie…ga ik mijn rommel verkopen, ga ik struinen door de stad op zoek naar leuke spulletjes of ga ik met een groep het water op met een boot. Het liefst wilde ik het allemaal!

Mijn gezin is niet zo koningsgezind, dus tegenwoordig is het hier wat rustiger; alhoewel ik reed zojuist door Amstelveen en zag de stoep al weer beplakt met bezet en dat onrustige en tegelijk vrolijke gevoel kwam toch weer boven. Dus wat ga ik doen, toch weer verkopen? Altijd een goede reden om te kijken wat er weg kan aan spullen die je niet meer gebruikt. Zelf heb ik thuis niet meer zoveel overbodige spullen want het afgelopen jaar heb ik veel kleding en spullen naar goede doelen gebracht.

Hmmm….Misschien kan ik samen met 1 van mijn klanten gaan staan 😉

Recente blogposts

Comentários


bottom of page