top of page
Zoeken

Het perfecte kerstcadeau


December .......

Het is vaak een drukke maand en voor veel mensen een hoop stress. Sinterklaas staat vaak op de agenda, wat betekent dat er surprises worden gemaakt, gedichten verzonnen en of cadeautjes in huis worden gehaald. Kerstdagen worden eerst verdeeld over familie en vervolgens wordt er flink nagedacht over de te bereiden maaltijden.. Dit kan natuurlijk ook gelden voor Oud & Nieuw. Wij hebben thuis ook nog een verjaardag te vieren, dus gezellig druk! Ik hou er wel van, maar ja ik hou en kan goed organiseren dus zie het ook niet als een opgave. Nou moet ik ook bekennen dat ik bijvoorbeeld al 2 maanden geleden een kerstkleed, kandelaar en dergelijke heb gekocht.

Maar ik snap dat niet iedereen organisatietalent heeft.

(waarschijnlijk wel een hoop andere talenten ;-))


Ik heb de afgelopen tijd veel aanvragen gekregen om als cadeau bij mensen te gaan opruimen, en ik moet zeggen het klinkt ook als het perfecte cadeau! Degene hoeft zelf niet de stap te zetten, het huis, kast, keuken, schuur of een andere ruimte wordt opgeruimd en georganiseerd en..... Voor de gever het voordeel om niet de deur uit te hoeven om op jacht te gaan naar cadeautjes en voor de ontvanger komen er geen andere spullen bij in de vorm van cadeautjes! Wat mij betreft het perfecte kerstcadeau.....Hopelijk denkt de ontvanger er net zo over.....


Voor iedereen hele fijne feestdagen zonder stress toegewenst!
Recente blogposts

Comentários


bottom of page